Συμβουλές για την σωστή εφαρμογή της αντηλιακής προστασίας

Συμβουλές για την σωστή εφαρμογή της αντηλιακής προστασίας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή με τον υψηλότερο δείκτη υπεριώδους ακτινοβολίας, καθιστώντας τη χρήση αντιηλιακής προστασίας ιδιαίτερα σημαντική.

Συνεπώς, έχουμε ετοιμάσει μερικές συμβουλές για να εφαρμόσετε σωστά το αντιηλιακό σας για μέγιστη προστασία από την UV ακτινοβολία. 

Εφαρμόστε στο πρόσωπο επαρκή ποσότητα αντηλιακού ισόποση με το μέγεθος ενός κέρματος 50 λεπτών.

Εφαρμόστε το αντηλιακό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι.

Ένα φυσικό αντηλιακό θα σας προστατεψει αμέσως μετά την εφαρμογή, αλλά ένα χημικό αντηλιακό θα έχει αποτελέσματα περίπου 30 λεπτά αργότερα, επομένως είναι καλύτερο να το εφαρμόσετε εκ των προτέρων.

Εφαρμόστε το αντηλιακό στο τελευταίο βήμα της περιποίησης του δέρματος γιατί η επίδρασή του μειώνεται εάν εφαρμοστεί κάτω από την κρέμα ή τον ορό. 

Επίσης, είναι σημαντικό να το εφαρμόζετε σχολαστικά σε σημεία του προσώπου με μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο όπως το μέτωπο, τη μύτη και τις παρειές.

Άλλη μια χρήσιμη συμβουλή!


Πως μπορείτε να μειώσετε τα λευκά υπολείμματα που αφήνουν τα αντηλιακά. 

Καθώς οι ανόργανες ενώσεις του φυσικού αντηλιακού παράγονται από την αντίδραση μετάλλου και οξυγόνου, σχηματίζονται πολύ μικρά σε μέγεθος σωματίδια που δεν απορροφώνται εύκολα από το δέρμα και αποκολλώνται με αποτέλεσμα να μην παρέχουν την απαιτούμενη προστασία. 

Συνεπώς, είναι καλύτερα να λαμβάνετε επαρκή ποσότητα και να εφαρμόζετε το φυσικό αντηλιακό, σημείο - σημείο,  αντί να χρησιμοποιείτε όλη την ποσότητα με μια εφαρμογή.

Τι μπορειτε να κανετε αν τα λευκά υπολείμματα του αντιηλιακού παραμένουν στο δέρμα;


Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε,  τα “I’M SAFE” και “I’M PURE”,  είναι τα πιο καινοτόμα 100% φυσικά αντηλιακά προϊόντα της SUNTIQUE και δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα

 

Ας απολαύσουμε τον ήλιο χωρίς να ανησυχούμε για τις ακτίνες UV αυτό το καλοκαίρι!

Επιστροφή στο ιστολόγιο